Over ons

LMS BVBA heeft al 30 jaar ervaring met Mercedes en is specialist wat betreft alle details van deze prachtige auto. Wij beschikken over een ruim assortiment aan gebruikte originele onderdelen van de verschillende modellen van Mercedes. Ons assortiment bestaat onder andere uit versnellingsbakken, spiegels, motors, deuren, interieurs en nog veel meer! We bieden deze elementen aan voor scherpe prijzen in zowel België als in Nederland.

30 jaar ervaring met Mercedes!

Kwaliteit, luxe, betrouwbaarheid en comfort is waar Mercedes voor staat. 30 jaar geleden werden wij gefascineerd door dit prachtige automerk en zijn we begonnen met een garage en carrosserie. Eind 2009 wilde we een nieuwe uitdaging aangaan en sindsdien verkopen we uitsluitend gebruikte originele Mercedes onderdelen. We zijn begonnen met het verkopen van onderdelen van de Mercedes Vito en Spinter. In de loop der tijd is ons assortiment uitgebreid naar onderdelen voor de verschillende luxewagens van Mercedes.

Gebruikte originele Mercedes onderdelen

Bent u op zoek naar gebruikte originele onderdelen voor uw Mercedes? Bij ons bent u aan het juiste adres! De afgelopen 30 jaar zijn we specialist geworden in Mercedes auto’s en leveren we gebruikte elementen van de verschillende modellen van Mercedes. We beschikken over alle vervangbare delen van de Mercedes vanaf BJ 2002:
– Plaatwerk en carrosserie
– Motor
– Verlichting
– Elektronica
– Onderstel en ophanging
– Versnellingsbak
– Interieur
– Remsysteem
– Koelsysteem

Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen of kom langs!

Wij hebben een uitgebreide voorraad Mercedes Onderdelen
tegen scherpe prijzen voor zowel klanten in België als in Nederland!